Skip to main content

Daar is ie dan! De eerste blog op Brandhoudt.nl, een blog ter introductie van Brandhoudt en om jou kennis te laten maken met wat ik allemaal doe en kan doen voor jouw bedrijf.

Al vanaf oktober 2014 help ik bedrijven met (grafische) communicatie uitingen. Van flyers tot brochures en boekwerken, tot websites en (animatie)video’s. Een breed scala aan diensten die in mijn ogen essentieel zijn voor ieder bedrijf. Maar voor ieder bedrijf gelden andere interessante communicatiemiddelen. Ik vertel je in deze blog graag wat Brandhoudt voor je kan betekenen en waarom de naam Jurriën Sprenkeler Vormgeving is veranderd in Brandhoudt.

Fulltime aan de slag

Sinds de zomer van 2019 zat ik met het idee om mijn werkzaamheden voor mijn eigen klanten uit te breiden. Ik werkte op dat moment 3 dagen in de week bij een internetbureau in Ede, waarnaast ik tijd had om mijn eigen ding te doen. Die vrijheid voelde erg fijn en mede daardoor heb ik besloten om fulltime bedrijven te gaan helpen. Het aangaan van een langdurige relatie en het bedrijf waar je voor werkt echt leren kennen vind ik daarin het mooiste van het vak! Elkaar beter maken en van elkaar leren. Met de introductie van Brandhoudt wil ik dat meer en meer gaan doorvoeren in mijn werkwijze. Daar komt ook de naam Brandhoudt vandaan.. Ik zal het je uitleggen.

Brandhoudt.. wat een rare naam?

Nee hoor! Tenminste, vind ik niet en ik denk (hoop) dat als ik het uitgelegd heb, jij ook niet meer. Ik vergelijk je bedrijf namelijk met een kampvuur. Een kampvuur wordt alleen aangehouden door er op de juiste momenten brandhout op te gooien. In de juiste dosering. Dus niet te veel, maar ook niet te weinig. Daarnaast betekent ‘Brand’ in het Engels merk en houdt staat voor het feit dat je van je merk houdt als ik voor je werk. Want als jij dat niet doet, hoe verwacht je dan dat ik met passie voor jouw bedrijf kan werken? Juist, dat gaat nogal een lastig verhaal worden!

Maar wat doe je allemaal dan?

Je bent er waarschijnlijk al bekend mee met waar ik je mee kan helpen, toch som ik het nog graag even op voor je. Ik ben graag jouw aanspreekpunt voor al je grafische uitingen. Dat wil zeggen dat ik je flyers kan maken, visitekaartjes, maar ook je website of webshop van A tot Z kan bouwen, beheren en doorontwikkelen, zodat je website echt waarde toevoegt aan de beleving van jouw klant. Stap voor stap beter maken en luisteren naar de behoefte van jouw klant, dat trekt mij enorm aan!

Ik kom graag een kopje koffie drinken

Wil je eens kennis maken of weten wat er allemaal mogelijk is voor jouw bedrijf? Laat dan hieronder je gegevens achter en ik neem contact met je op! Je kunt ook een WhatsApp’je sturen naar 06 228 13 992, net zo makkelijk! Probeer kort te beschrijven waar je behoefte aan hebt en ik zal erin duiken voorafgaand aan het gesprek. Zien we elkaar snel? Ik hoop het in ieder geval!

Vul het formulier in

5,0 / 5 uit 5 reviews op google