Skip to main content

Brandhoudt. “Rare naam” hoor ik je denken. Ik leg het uit.

Mijn visie

Ik vergelijk je bedrijf met een kampvuur.

Een kampvuur wordt namelijk alleen aangehouden door er op de juiste momenten brandhout op te gooien. Niet te veel, maar ook niet te weinig. Gedoseerd het kampvuur laten groeien. Want je moet de groei van je kampvuur immers wel kunnen behappen.

Letterlijke betekenis

Daarnaast betekent ‘Brand’ in het Engels merk en houdt staat voor het feit dat je van je merk houdt als ik voor je werk.

Want als jij dat niet doet, hoe verwacht je dan dat ik met passie voor jouw bedrijf kan werken? Juist, dat gaat nogal een lastig verhaal worden!

Deze werkwijze kan je verwachten

Vragen(v)uurtje

Ik kom bij je bedrijf op bezoek en leer jouw onderneming en jou kennen. Ook leer ik graag jouw ideale klant kennen: bereid je hier vast op voor door hier over na te denken.

Strategisch voorstel

Uit ons gesprek vat ik de juiste dingen samen en kom ik met een strategisch voorstel. Jij bent nu aan zet om te bepalen of je met Brandhoudt wilt samenwerken.

Aan de bak

Is het voorstel akkoord? Dan ga ik direct aan de slag. Aan de hand van een duidelijke planning weet jij wat en wanneer wat wordt opgeleverd wordt. Wel zo handig!

Bijsturen

Geef uitgebreid aan wat je goed vind, maar ook vooral wat je nog niet zo goed vind. Zo gaan we gestaag naar een resultaat waar we beide blij van worden!

Opleveren

De afgesproken producten uit het voorstel worden opgeleverd en zijn klaar om de wijde wereld ingestuurd te worden. Of het nou gaat om een nieuwe website, een huisstijl of drukwerk.

Doorontwikkelen

Ik geloof erin dat iets nooit ‘af’ is. Ik kijk graag naar de opties voor doorontwikkeling. Zodat we het kampvuur van jouw bedrijf aanhouden, maar ook gestaag laten groeien.

Gedreven door een passie voor User Experience

Al sinds jongs af aan raak ik, Jurriën Sprenkeler van Brandhoudt, geïnspireerd door alles wat gewoon lekker werkt. Waar de moeite voor is genomen. Een doordacht product dat getest is op zijn of haar gebruikers. De opgedane kennis stop ik in mijn werk.

5,0 / 5 uit 7 reviews op google